Mountainbike repareren

Eisen alle hobbels en gaten hun tol op uw mountainbike? Of heeft uw fiets schade opgelopen tijdens een ongelukje? Mountainbiken vraagt nu eenmaal veel van uw fiets. Laat uw mountainbike repareren bij Bike Service Van Vuure. Wij staan voor u klaar!

Jarenlange ervaring als basis

De technische hand achter Bike Service Van Vuure, Henk van Vuure, helpt u graag. Jarenlange ervaring met bijna ieder type sportfiets is iets waar u op kunt bouwen. Niets is namelijk zo vervelend als een sportfiets met gebreken. U ervaart bijvoorbeeld meer weerstand dan gebruikelijk, of uw mountainbike maakt onnodig veel geluid. Henk staat voor u klaar om dit te verhelpen. Met zorg en aandacht voor uw fiets zorgt hij ervoor dat u weer met plezier op pad kunt.

Onze professionele werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over alle benodigdheden om weer het maximale uit uw fiets te kunnen halen. Alle gereedschappen en materialen zijn voorhanden. Wanneer onderdelen van uw fiets vervangen dienen te worden, bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij plaatsen enkel originele onderdelen van hoge kwaliteit. Deze onderdelen en nog veel meer verkopen wij ook in onze shop. Dit alles natuurlijk tegen scherpe prijzen!

Niet alleen uw mountainbike repareren

Bike Service Van Vuure is meer dan alleen de reparatie van mountainbikes. Voor ieder type sportfiets kunt u bij ons terecht. Crossers, racefietsen, tijdritfietsen, gravelbikes, we hebben ervaring met ieder type sportfiets.
Naast de reparatie van uw sportfiets kunt u bij ons ook terecht voor het afstellen van uw fiets. Het zogeheten “bikefitting” zorgt ervoor dat u een optimale houding aanneemt op uw sportfiets. Zo presteert u niet alleen beter, maar worden ook blessures voorkomen. Klik hier om meer te weten te komen over dit onderwerp.

Is uw mountainbike of andere sportfiets toe aan reparatie? Maak dan nu een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat uw fiets weer als nieuw aan zal voelen!